Najnovšie recenzie zo sekcie Domčeky pre bábiky
- Ako na obrázku
- žiadne
Krásny domček, aj dospelý by sa s ním vedel zahrať. Som spokojná s výberom , nakoľko bol obchod prehľadný . Výborný popis aj foto. Odporúčam každému kto si láme hlavu nad tým aký darček pre dievčatko, toto je tá správna voľba :)
- stabilna kostra, pestre farby, priestor na dalsie hracky a doplnky .. Deti mozu rozvijat svoju fantaziu.
Verim, ze domcek sa bude dlho pacit a malicka si ho uzije aj s kamoskami. Pri dalsom nakupe uz budeme pomalicky doplnat sortiment do domceka :)
- super kvalita
- veľkosť
- výbava
- prevedenie
Absolútna spokojnosť. Dokážu sa tam zahrať aj dve - tri deti. Svojou veľkosťou a výzorom pripomína kus nábytku, čo je super. Keď k nám príde návšteva, nevedia sa od neho odtrhnúť...Dokonca aj 10 ročné dievča to chytilo :)
Myslím si, že v rámci ceny a kvality najlepšie na trhu.
deti sa s ním vyhrajú
- Domček je nadherny
B
Woody Veronika
Pridané: 30. decembra 2013
(naposledy upravené 30. decembra 2013)
Zakúpený v MALL.SK
odporúčam tento domček
- s nákupom, kvalitov tovaru a dodaním som veľmi spokojný
produkt bol dodaný v požadovanej kvalite bez poškodenia, som veľmi spokojný
- ..
- Domček je nádherný a hlavne kvalitný, skvelý darček pre každú princeznú.
nádherný, skvelý, kvalitný,odporúčam...
objednal som to pre 4,5 ročného synčeka, skákal od radosti :)
Littlest Pet Shop fitnes domček
Anonym
Pridané: 23. októbra 2012
(naposledy upravené 23. októbra 2012)
- krasu
- nodz drahi
pretože tam sa zmesti vela littlskov
Littlest Pet Shop veľký domček
Anonym
Pridané: 17. decembra 2010
(naposledy upravené 17. decembra 2010)
- super
- selena gomez
heejj
- Je to krásny , veľkolepý Barbie domček aký by si priala každá malá slečna.
- Velmi pekný,celý ružovej farby, má mnoho miestností.
- Velmi vela doplnkov.
- Obsahuje spálnu, kúpelnu.obývačku,kuchynku a samozrejme aj velkú terasku.
- V kuchynke je maličký bar s dvoma stoličkami.Kuchynka obsahuje aj malé umyvadielko,poličky.
- Majiteľka tohoto domčeka si k sebe može pozvať kamarátky na návštevu a pohostiť ich v bare.Može uvariť aj skvelé jedlo.
- Na barovom pultíku je drobný riadík.
- Spálna obsahuje postielku pre bábiku ak by bola náhodou unavená.Alebo len tak na lenošenie.
- V obývačke je gauč, stolík a samozrejme aj veľký televízor.
- Terasa má tiež malí stolík s dvoma stoličkami.
- Samozrejme má aj WC.
- S týmto domčekom sa deti vedia prehrat aj niekoľko hodín.
Tento domček je perfektná vec na dlhé zimné večery keď chcete mat od dieťatka trošku pokoja.Stačí ak mu dáte túto hračku a máte aspom2 hodiny času samy pre seba.
- Množstvo milych doplnkov, fungujuca pracka.
- Prilis vela ruzovej:-) Mnozstvo doplnkov do kuchyne nie je kam odlozit, otvarat sa da iba chladnicka a rura, skrinka a supliky su nevyuzite, nedaju sa otvarat.
Celkovo hodnotim pozitivne, aj vzhladom na cenu, za ktoru sme domcek v akcii dostali kupit.
Zobrazujem 221 - 234 zo 234 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 10 11 [ 12 ]