Najnovšie recenzie zo sekcie Domčeky pre bábiky
Cena dobrá, domček nádherný, plní to svoj účel.
Sme veľmi spokojný až na to, že nám chýbalo zrkadlo.
- Domček je super, rýchle dodanie, obrovská spokojnosť
- Kvalitné prevedenie
- Ľahko sa poskladá a nezavadzia
Nádherný domček, dcérka má 3 roky a pekne sa s ním hraje. Vrelo odporúčam. Manžel ho poskladal bez problémov, bol k nemu veľmi dobrý návod. Škoda len, že sa momentálne nedá dokúpiť ešte nábytok. Snáď bude dostupný.
Domček nemá návod na zloženie v slovenčine a kovanie k domčeku bolo neúplné, chýbali skrutky .Museli sme pri skladaní improvizovať.
- JE vhodný do materskej školy, hrá sa s ním viac detí naraz, pekne farebný a dobre vypracovaný.
Max.spokojnost Eleonóra P.
- Vyborna hracka pre vnucku
produkt kvalitne spracovaný, krásny, avšak s chýbajúcimi komponentmi
- Veľmi pekne, kvalitne spracovaný domcek
- Absolutne Super domcek
Domček je super, dá sa jednoducho a rýchlo zložit a rozložiť. Dcéra 3 roky bola nadšená
Je to darček, tak ešte neviem posúdiť, ale po poskladani vyzeral super, myslím, že dcérky budú spokojné
Bábiky sú maličké, akurát vhodné do domčeka, ktorý som pre dcéru kúpila. Sú veľmi pekné.
- milý drevený domček pre bábiky
- Pekná hračka aj dobrý návod na zloženie, dcéra má veľkú radosť.
- Vnučka po tom túžila,keď rozbalím uvidíme
- Krásny domček pre dievčatká od troch rokov.Darcek bude na Ježiška,verím,že sa vnučka veľmi poteší.
- pekne označené diely-ľahké skladanie
- ťažší posuv výťahu...
- Je ľahký vhodný pre malé deti
Čakala som že bude celý z dreva bez toho textilného obalu, z toho obrázka to nie je jasné a ani z popisu
Zobrazujem 101 - 120 zo 234 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...12 Ďalšie »